Treneru Borca pozlilo u Subotici

Izvor: Mondo, 20.Nov.2017, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treneru Borca pozlilo u Subotici

"Ko bi mogao da se oseća dobro i ostane zdrav", upitao je Igor Spasić posle poraza od Spartaka.

Na konferenciji za novinare nakon utakmice 17. kola Superlige Spartak - Borac 3:1, umesto šefa struke Čačana Igora Spasića pojavio se njegov pomoćnik Miloš Đolović.

Objašnjeno je da je Spasiću pozlilo, što je on kasnije potvrdio u telefonskoj izjavi dopisniku "Sportskog žurnala" iz Čačka.

"Čestitam igračima i rukovodstvu kluba, Čačanima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ulažu maksimalne napore i imaju časne namere da se sportskim sredstvima izbore za opstanak. Ko bi mogao da se oseća dobro i ostane zdrav posle svega viđenog u Subotici. To je za mene bio fudbalski mrak", rekao je Spasić.

Gosti su vodili 1:0 do finiša prvog poluvremena, kada je sudija Milan Ilić iz Ćuprije dosudio penal za Spartak i zbog protesta isključio dvojicu fudbalera Borca.

Preostali fudbaleri Borca u nastavku meča su svoje nezadovoljstvo izražavali sedenjem na travi i ispucavanjem lopti preko tribina.

U Spartaku veruju da to nije bio protest protiv sudijske nepravde, već odraz unutrašnjih problema u Borcu, čiji igrači su pre ove utakmice pretili štrajkom zbog neisplaćenih zarada.

Čačani su poslednji na tabeli sa 10 osvojenih bodova, po jednim manje od Rada i Javora, a tri manje od Bačke.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.