Transparentni Spartak: Prodali smo igrača za 250.000€

Izvor: Mondo, 25.Jul.2019, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transparentni Spartak: "Prodali smo igrača za 250.000€"

Subotičani nastavili praksu da uglavnom objavljuju visinu obeštećenja koju su dobili nakon prodaje fudbalera.

Srpski klubovi nemaju naviku, neki će možda reći nažalost ni obavezu, da objavljuju detalje o transferima fudbalera, međutim subotički Spartak jedan je od retkih koji uglavnom saopštava visinu obeštećenja nakon "završenog posla".

"Plavi golubovi" su se rastali sa crnogorskim bekom Andrijom Vukčevićem (22) koji je potpisao ugovor sa belgijskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Beverenom, a za taj transfer im sleduje 250.000 evra.

U pitanju je fudbaler koji je standardno igrao tokom prošle sezone u Subotici i zabeležio je gol i dve asistencije. Prethodno je igrao za Budućnost iz Podgorice i mladi tim Sevilje, odnosno niželigaša San Fernanda.

Prvi čovek kluba Nikola Simović zahvalio se Vukčeviću i poželeo mu sreću u karijeri.

"Transferom Vukčevića u belgijski Beveren, Spartak ŽK nastavlja 'tradiciju' prodaje igrača u najkvalitetnije evropske lige. Transferi kao što je ovaj su najbolji pokazatelj da se u Spartaku dobro radi i da je Spartak pravo mesto za kvalitetne mlade igrače da napreduju i dostignu nivo potreban za igranje u najjačim evropskim ligama", kazao je on.

Spartak je ovog leta prodao već Dejana Kerkeza (Maritimo) za takođe 250 hiljada evra, dok su prošle sezone zaradili i od odlazaka Nemanje Nikolića (Partizan), Mileta Savkovića (Jagijelonija) i Bojana Čečarića (Krakovija).
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.