Tragedija u Subotici: Mladić živ izgoreo

Izvor: Mondo, 04.Jul.2017, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Subotici: Mladić živ izgoreo

A. A. (26) izgubio je život, nakon proslave, tako što je izgoreo u buktinji od zapaljenog automobila, kada je u noćnim satima, zbog prebrze vožnje udario automobilom "zastava 101" u električni stub.

Foto: MONDO/Mihaela Šljukić Bandović

Nesreća se dogodila edaleko od Višnjevca prema Subotici.

Mladić je iz Subotice, sa društvom boravio u Čantaviru na proslavi, ali se sa proslave nije vratio kući, potvrdili su njegovi roditelji tokom istrage, zameniku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << osnovnog javnog tužioca, piše "Kurir".

Nakon slavlja, A.A. je posle ponoći, razvozio nekoliko drugara ka kućama u selu. Prilikom povratka u Suboticu, bio je sam u "zastavi 101", a zbog neprilagođene brzine, udario je gromovito u električni stub, na putu broj 14, od Čantavira prema Subotici.

Od siline udara, automobil se zapalio, a nesrećni mladić nije uspeo da se izvuče iz ogromne buktinje, izgoreo je zajedno sa automobilom.

Užas u Beogradu: Izgoreo vozač kod aerodroma

Policija u Subotici je potvrdila da je jedno lice izgubilo život u saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila 2. jula, iza ponoći i da je izvršen uviđaj.

Osnovni javni tužilac Subotice, Livija Panić Miletić, kaže za "Kurir", da se nesreća dogodila noću u 2 sata i 45 minuta, na lokalnom putu, od Čantavira prema Višnjevcu i Subotici.

"Nažalost, silina udara je bila toliko jaka, da je mladić izgoreo u automobilu. Radi se o vozilu 'zastava 101', koje se zapalilo prilikom udara, pa žrtvu nije bilo moguće identifikovati, sa potpunom sigurnošću. Posle uviđaja i razgovora sa najbližim srodnicima, ocem i majkom, iako mnogi detalji ukazuju da se radi o njihovom sinu, ostalo je neizvesno, da li je identitet nastradalog potpuno siguran, pa će biti izvršena i DNK analiza, kako bi se otklonila svaka sumnja", kaže Livija Panić Miletić.

Uviđaj je izvršila zamenica osnovnog javnog tužioca i policija, a nakon razgovora istražitelja sa roditeljima, koji su rekli da je njihov sin otišao na proslavu u Čantavir, potvrdili su da je njihov sin vozio "zastavu 101",

"Kada je A.A. krenuo kući, bio je sam u kolima. Tragedija je nastala, kada je u trenutku izgubio kontrolu u vožnji i udario u električni stub, a od siline udara izgoreo je i mladić i auto. DNK će biti urađen radi poptune sugurnosti oko identiteta žrtve", kaže osnovni javni tužilac.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

STRAVICNA NESRECA KOD SUBOTICE Mladic (26) udario autom u stub i ziv izgoreo

Izvor: medio.rs, 04.Jul.2017

SUBOTICA - Arčan Arpad (26) izgubio je život, nakon proslave, tako što je izgoreo u buktinji od zapaljenog automobila, kada je u noćnim satima, zbog prebrze vožnje udario automobilom "zastava 101" u električni stub, nedaleko od Višnjevca prema Subotici.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.