Tradicionalno znanje prodaje opremu i zalihe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2017, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tradicionalno znanje" prodaje opremu i zalihe

Stečajni upravnik preduzeća "Tradicionalno znanje" iz Subotice oglasio je prodaju opreme za punjenje brendova "Voda Voda" i "Gorki list", kao i zalihe sirovina i gotovih proizvoda ovih i drugih brendova nekadašnjeg Si&Si-ja.

Kako se navodi u oglasu, na prodaju su zalihe sirovina, nedovršenih i gotovih proizvoda "Gorki list", "Vermut", "Džin", "V Vodka", "Or čoko liker" i "Or kokos liker" po početnoj ceni od 4,5 miliona dinara, dok je oprema za njihovo punjenje u Subotici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ponuđena po ceni od peti miliona dinara.

Na prodaju je i oprema za punjenje "Voda Vode" u Mionici po početnoj ceni od 17,8 miliona dinara, kao i više vozila ovog preduzeća po početnoj ceni nešto većoj od dva miliona dinara.

Takođe se nudi i većinski udeo u preduzeću "Svit voter" i četiri zaštitna žiga preduzeća, sve po početnoj ceni od deset hiljada dinara.

Javno nadmetanje zakazano je za 7. jul u Privrednom sudu u Subotici. Tradicionalno znanje je u stečaju od 2014. godine, a sredinom te godine račun je bio blokiran na iznos veći od 163 miliona dinara.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.