Tijanu Jurić ubio Dragan Đurić!

Izvor: Cafe.ba, 07.Avg.2014, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijanu Jurić ubio Dragan Đurić!

SUBOTICA - Dragan Đurić (34) osumnjičen je ubistvo je Tijane Jurić (15) iz Bajmoka kod Subotice.

Đurić je rodom iz mjesta Aleksa Šantić, nedaleko od Bajmoka,  javile su  Novosti.

Pretpostavlja se da je djevojčica ubijena iste noći kada je oteta, a njeno tijelo je zakopano nedaleko od Sombora, u mjestu Svetozar Miletić.

Kako se nezvanično saznaje, osumnjičeni je, nakon hapšenja, i višesatnog ispitivanja priznao da je ubio devojčicu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << policiju doveo na mjesto gde je zakopao. Odmah zatim, policija je počela otkopavanje i tijelo je poslato na obdukciju. Mjesto gdje je pronađeno tijelo je deponija, pored državnog puta drugog reda, koja nije u funkciji već godinama.

Osumnjičeni je uhapšen juče oko 22 sata, a do njega se došlo nakon saslušanja više stotina osoba koje su ispitivane povodom nestanka nesrećne djevojčice.

Podsjetimo, Tijana je poslednji put viđena 26. jula, 25 minuta poslije ponoći, nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku. Na neasfaltiranom djelu puta pronađeni su predmeti koji su, prema izjavi majke, pripadali djevojčici.

Sumnja se da je i ubijena nedaleko od sportskog centra, neposredno nakon što je oteta, a potom odvezena u blizinu Sombora, gdje je i zakopana. To mjesto se nalazi na 23 kilometra od Bajmoka.

Odmah poslije njenog nestanka, u potragu su se, pored srpske i mađarske policije, uključili Evropol i Interpol, kao i međunarodni sajt posvećen nestaloj djeci u Evropi.

Najviši zvaničnici srpske policije opisali su potragu za Tijanom Jurić kao "prioritet nad svim prioritetima".

Na rješavanju ovog slučaja bilo je angažovano najmanje stotinu pripadnika MUP-a iz Subotice, Beograda i drugih mjesta.

U Bajmoku su, tokom noći, bili i ministar unutrašnjih poslova Srbije  Nebojša Stefanović i direktor policije Srbije Milorad Veljović.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.