Tijana viđena u Mađarskoj?

Izvor: Prva.rs, 30.Jul.2014, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana viđena u Mađarskoj?

Ministar Stefanović i direktor policije Milorad Veljović održali su danas u Bajmoku sastanak sa predstavnicima policije Mađarske, povodom potrage za devojčicom iz Subotice, čiji je nestanak prijavljen u subotu, 26. jula u 1.30h posle ponoći.
U potrazi za Tijanom Jurić, koja je nestala pod zasad nerazjašnjenim okolnostima, učestvuju Žandarmerija i specijalistička ekipa MUP-a, a pogranični deo pretraživala je i mađarska policija. 

Zbog blizine državne granice sa Mađarskom, odmah je ostvaren kontakt sa njihovim nadležnim organima, kao i službom Interpola. 

Poslednji put je viđena 26. jula u 00.25 časova nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku, između ulica Tri istarske žrtve i Njegoševe. 

Na neasfaltiranom delu puta pronađeni su predmeti, koji prema izjavi majke, pripadaju nestaloj devojčici. 

Policija poziva građane da sve informacije u vezi s Tijaninim nestankom prijave Policijskoj upravi u Subotici ili na broj telefona 192.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Tijana možda viđena u Mađarskoj

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2014

Ministar policije Nebojša Stefanović rekao je danas u Bajmoku da postoje ozbiljne indicije da je osoba koja liči na nestalu 15-godišnju Tijanu Jurić viđena u Mađarskoj...Tijana sa ocem Igorom, koji je poručio da će je tražiti dok je živ.. ..Ministar Stefanović i direktor policije Milorad...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.