Tijana viđena u Mađarskoj?

Izvor: BanjalukaLive.com, 30.Jul.2014, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana viđena u Mađarskoj?

Ima ozbiljnih indicija da je osoba koja liči na nestalu 15-godišnju Tijanu Jurić viđena u Mađarskoj, rekao je ministar policije Nebojša Stefanović, prenosi RTS. Kako prenosi RTS, srpski ministar policije je rekao i da je signal mobilnog telefona koji pripada djevojčici "posljednji put detektovan dva kilometra od graničnog prelaza prema Mađarskoj". Ministar Stefanović i direktor policije Milorad Veljović održali su danas u Bajmoku sastanak sa predstavnicima policije Mađarske, povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << potrage za djevojčicom iz Subotice, čiji je nestanak prijavljen u subotu, 26. jula u 1.30h posle ponoći. U potrazi za Tijanom Jurić, koja je nestala pod zasad nerazjašnjenim okolnostima, učestvuju Žandarmerija i specijalistička ekipa MUP-a, a pogranični deo pretraživala je i mađarska policija. Zbog blizine državne granice sa Mađarskom, odmah je ostvaren kontakt sa njihovim nadležnim organima, kao i službom Interpola. Posljednji put je viđena 26. jula u 00.25 časova nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku, između ulica Tri istarske žrtve i Njegoševe. Na neasfaltiranom dijelu puta pronađeni su predmeti, koji prema izjavi majke, pripadaju nestaloj djevojčici.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Stefanović: Indicije da je Tijana Jurić oteta

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Jul.2014

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da postoje ozbiljne indicije da je 15-godišnja devojčica Tijana Jurić oteta, kao i da je viđena u Mađarskoj. Stefanović je rekao da je signal mobilnog telefona koji pripada djevojčici posljednji put detektovan dva kilometra...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.