Izvor: Press, 05.Okt.2018, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ti si izje*ana!" Luna oplela po Slobi, a onda joj je Aleksandra očitala bukvicu zbog koje je zanemela! (FOTO) (VIDEO)

- Ja sam bila na Kijinoj strani, ti si pogrešila - rekla je Subotićeva
ijaliti učesnici Luna Đogani, Aleksandra Subotić i David Dragojević tokom razgovora u Pabu dotakli su se pevača Slobodana Radanovića i aktuelne teme iz Zadruge 1,  zadrugari raspravljali su o ljubavnom trouglu Luna, Sloba i pevačica Kristina Kija Kockar.
Luna je isticala >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da je Sloba njena najveća ljubav, a ni posle raskida i razočarenja blogerkina osećanja se nisu promenila. Đoganijeva je istakla da ima utisak da se Radanović stidi njihove ljubavi, a kako izgleda na osnovu njenih priča, Luna o pevaču nema lepo mišljenje.
Luna Đogani, Printskrin: TV Pink

- On je tu ispao najveće g*vno! Ti si imala ispade samo sa njom, jer si je vređala. On je muškarac bez stava - rekla je Aleksandra
- On ne bi priznao na početku da mu mama nije došla i da mu nije rekla da prizna emocije! On je meni šaputao oko razvoda, ali nije smeo da ustane i kaže pred svima. On je na kraju i mene i nju zaj*bao - pričala je Luna.
"Šta ću ja ovde?!" Đogani se požalio Luni, pa počeo da joj plače u krilu! (VIDEO)
Aleksandra Subotić, David Dragojević, Printskrin: TV Pink

- Ti si više ispala j*bana strana. Ja sam bila na njenoj strani, jer to je odvratno što je ona preživela sa njim. To je on njoj napravio, a ne ti!  Ti si pogrešila samo što si je napadala. On je trebao da reši to sa tobom i njom - zaključila je Subotićeva.
Šta su su Aleksandra, David i Luna pričali pogledajte u videu ispod:

Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.