TURCI KUKAJU NA SAV GLAS: Neven nas ostavio na cedilu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 15:46

TURCI KUKAJU NA SAV GLAS: Neven nas ostavio na cedilu (FOTO)

Subotić napistio Denizli.

Uprava turskog prvoligaša Denizlispora potvrdila je u petak u podne da je srpski fudbaler Neven Subotić napustio klub i ekipu.

Kako je ranije javljeno u agencijskim izveštajima, Srbin se na ovaj korak odlučio nakon što više nije mogao da čeka novac dogovoren letošnjim ugovorom.

U saopštenju Denzlija navijači se obaveštavaju da od danas ne mogu da računaju na iskusnog štopera:

📢 KAMUOYU BİLGİLENDİRME! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/8M2MxhfvgS

— Denizlispor Kulübü (@Denizlispor) January 22, 2021

– Neven Subotić jednostrano je raskinuo ugovor sa našim klubom. Neven Subotić nije pozitivno odgovorio na naše zajedničke napore i obavestio nas je o svojoj odluci. Želimo uspeh u daljoj karijeri Nevenu Subotiću, koji je svu našu dobru volju i kompromisne napore ostavio bez odgovora – poručili su iz kluba.

Da li posle Reala u Madridu može da padne i Barselona u Beogradu? Navijači Zvezde se nadaju tome, a nema sumnje da bi crveno-beli trijumfom u večerašnjem (19.00) meču s Kataloncima značajno ublažili neke prethodne poraze u Evroligi. Kvota na keca u Pioniru je 3,50, dok je dvojka 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Barselona.

Denizli je poslednji na tabeli. Letos su sezonu počeli sa Robertom Prosinečkim na klupi, ali je Hrvat posle početnih neuspeha odlučio da napusti tim.

Subotić je za Denizli odigrao pet mečeva i postigao je jedan pogodak.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Triniti, fudbalerka i ćerka Denisa Rodmana.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.