Izvor: HotSport.rs, 29.Mar.2016, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEKTONSKI POTRES PRED FUDBALSKIM BALKANOM: FSS podneo krivične prijave zbog nameštanja!

Na sajtu FSS objavljeno je saopštenje koje prenosimo u celosti:


Na osnovu prikupljenih i dobijenih podataka od nadležnih organa UEFA, a na osnovu sumnji u regularnost utakmica 26. kola Super lige Spartak – OFK Beograd (2:1, Subotica, 12. mart 2015) i osmine finala Kupa Srbije iz tekuće sezone OFK Beograd – Donji Srem (5:0, Beograd, 2. decembar 2015), FS Srbije je Tužilaštvu dostavio krivične prijave.
U cilju otkrivanja počinilaca nameštanja fudbalskih >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << utakmica i zaštite integriteta fudbala, FS Srbije će u narednom periodu nastaviti i intenzivirati tesnu saradnju sa nadležnim državnim organima. Napominjemo da u ovoj fazi istražnog postupka FS Srbije neće komentarisati slučaj.
S tim u vezi, organi FS Srbije će na osnovu skupštinske odluke formirati Etički komitet, a koji će na temelju javno izraženih sumnji sankcionisati klubove i pojedince umešane u neregularnost takmičenja.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FSS podneo krivične prijave za dva meča OFK

Izvor: Press, 29.Mar.2016

Fudbalski savez Srbije (FSS) podneo je krivične prijave Tužilaštvu za dve utakmice u kojima je igrao OFK Beograd. . foto: b92.net. U pitanju su dueli sa Spartakom u Subotici 12. marta 2015. u Superligi (2:1) i Donjim Sremom...

Nastavak na Press...

FSS dostavio prijave protiv Spartaka, Donjeg Srema i OFK Beograda

Izvor: RTS, 29.Mar.2016

Fudbalski savez Srbije dostavio je krivične prijave Tužilaštvu zbog sumnje u regularnost utakmica Spartak - OFK Beograd (2:1) u 26. kolu Superlige i OFK Beograd - Donji Srem (5:0) u osmini finala Kupa . FSS je na osnovu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.