Svesrpski kup za vikend na Slanoj Bari

Izvor: Radio 021, 17.Mar.2016, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svesrpski kup za vikend na Slanoj Bari

Drugi po redu Svesrpski kup održaće se u subotu i nedelju na Slanoj Bari, a na njemu će učestvovati Vojvodina, Prijedor, subotički Spartak i Borac iz Banjaluke.

Turnir okuplja po dva najbolja kluba iz Srbije i Republike Srpske, a Vojvodina brani trofej koji je osvojila u decembru 2014. godine u Tesliću.

Takmičenja koje je pokrenuto pod inicjativom dva "bratska" saveza, odnosno rukometnog saveza Srbije i rukometnog saveza Republike Srpske. Ideja je da ono postane >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << tradicionalno.

Trener Novosađana Nikola Marković kaže da je Vojvodina osvojila prvi kup, pa će sada pred domaćom publikom imati zadatak da taj trofej i odbrani.

- Za ovaj turnir smo znali još od ranije, kada smo pravili plan pred plej-of. Vojvodini je imperativ domaće prvenstvo, ali i svi ostali trofeji, pa ćemo tako iskoristiti ove dve utakmice kao pripreme za početak plej-ofa. U prvoj utakmici protiv Prijedora ne bi trebalo da bude problema, ipak smo kvalitetnija i iskusnija ekipe, a za finale ćemo videti. Ono što znam jeste da ako prođemo u finale gledaoci će moći da vide jednu odličnu utakmicu, nebitno da li prođe Spartak ili Borac - rekao je Marković.

U sastavu Vojvodine neće biti Mirka Milaševića, Milana Vučkovića, Aleksandra Guglete i Milana Jovanovića koji se oporavljaju od povreda.

U subotu su na programu polufinala: Vojvodina - Prijedor u 18 časova i Spartak Vojput - Borac m:tel 20 časova.

U nedelju će se od 17 časova igrati utakmica za treće mesto, a od 19 časova finale. 

Ulaz na sve utakmice biće slobodan.

Autor: 021.rs
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.