Izvor: Glas javnosti, 23.Mar.2010, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švercovali 46 kg marihuane

SUBOTICA - Dvojica holandskih državljana, kod kojih je pronađeno 46 kilograma marihuane, uhapšena su na graničnom prelazu Horgoš na izlazu iz Srbije.

U sklopu akcije "Morava" pojačane kontrole i borbe protiv narkomanije, policijski službenici su na Horgošu u kombi vozilu holandskih registarskih oznaka pronašli skrivena 43 paketa biljne mase za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne težine oko 46 kilograma, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << saopštila je policija.

Dvojici holandskih državljana Robertu J. C. (44) i Kornelisu R. (47), koji su prevozili opojnu drogu, određeno je zadržavanje do 48 sati i oni će sa krivičnom prijavom zbog osnovane sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvođa i stavljanje u promet opojnih droga biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Subotici, kaže se u saopštenju.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.