„Šumadinke“ u Subotici na oproštaju

Izvor: KGsport.info, 10.Mar.2016, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Šumadinke“ u Subotici na oproštaju

U meču bez većeg rezultatskog značaja, košarkašice Šumadije gostuju večeras subotičkom Spartaku u utakmici poslednjeg, 22. kola Prve lige Srbije. Šumadija je nedavno obezbedila opstanak, dok je Spartak siguran u sredini tabele, pa je pitanje pobednika stvar čistog prestiža.
„Šumadinke“ su u samom finišu prvenstvene trke osigurale status prvoligaša, pa rasterećeno putuju u Suboticu. Tim Darka Jakvoljevića je ove sezone imao mnogo problema sa igračkim kadrom, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << se osipao maltene iz kola u kolo, ali je na kraju Šumadija uspela da uplovi u mirnu luku opstanka.
Spartak je nakon sjajnog starta sezone upao u seriju od pet uzastopnih poraza, ali su pobedama u Kragujevcu, Novom Sadu i Boru osigurali opstanak. Ono što je interesantno, to je da su Subotičanke poslednji put pred svojim navijačima slavile još u prvoj polovini decembra, kada je savladana ekipa NŽKA, pa će imati motiv više da se novim trijumfom oproste od svoje publike.
Šumadija je dobila Spartak u prvom međusobnom duelu ove sezone sa 59:50, što takođe može dodatno da motiviše Subotičanke u večerašnjem meču, koji se igra u hali „Dudova šuma“ sa početkom u 18 časova.
Foto: Marko Lazarević
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.