Sukob migranata u Subotici, jedan izboden staklom

Izvor: RTS, 26.Nov.2019, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob migranata u Subotici, jedan izboden staklom

Jedan migrant je povređen tokom sukoba u centru Subotice, potvrđeno je RTS-u u Policijskoj upravi u Subotici. Alžirac je zadobio teške telesne povrede, ali nije životno ugrožen. Uhapšen napadač.
Sinoć oko 23 časa u Tolstojevoj ulici, u blizini kulturnog centra "Nepker" došlo je do fizičkog obračuna između dva alžirska migranta.

U sukobu je jedan od njih uboden komadom stakla, nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << čega je kolima Hitne pomoći prenesen u subotičku bolnicu gde su mu sanirane povrede.
Prema dostupnim informacijama, povređeni Alžirac sinoć nije bio životno ugrožen.
Uhapšen je tridesetogodišnji državljanin Alžira zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistva u pokušaju.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

U prihvatnom centru u Subotici smeštene uglavnom porodice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2019, 10:05

U ponedeljak oko ponoći u širem centru Subotice došlo je do tuče između migranata iz Alžira. U saopštenju subotičke policije se navodi da je tridesetogodišnji Alžirac svom sunarodniku naneo teške telesne povrede komadima stakla. Tim povodom naša ekipa je posetila Prihvatni centar u Subotici...U...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.