Suđenje za ubistvo Tijane počinje u januaru?

Izvor: Mondo, 23.Okt.2014, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suđenje za ubistvo Tijane počinje u januaru?

Suđenje Draganu Đuriću osumnjičenom za ubistvo Tijane Jurić (15) počeće u januaru sledeće godine, pišu “Večernje novosti“.

Foto: MONDO/Lana Stošić

Prema nezvaničnim navodima iz istrage, završeno je veštačenje odeće i predmeta, ali ne i vozila kojim je mesar iz Surčina upravljao u noći kada se osnovano sumnja da je oteo, pretukao i ubio devojčicu.

Do podizanja optužnice i početka suđenja Đurić će ostati u Okružnom zatvoru u Subotici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
“Đurić je i dalje izolovan od ostalih zatvorenika, nalazi se u posebnom režimu obezbeđenja“, prenose “Novosti“ reči iz Okružnog zatvora u Subotici.

Dok se čeka podizanje optužnice, porodica Jurić i dalje zahteva da se donese “Tijanin zakon“, prema kome bi se odmah po prijavi krenulo u potragu za nestalim licima.

MUP Srbije pronašao je telo Tijane Jurić (15) 7. avgusta, 12 dana po prijavi nestanka, a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović istakao je da je Đurić priznao ubistvo.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suđenje za ubistvo Tijane Jurić u januaru?

Izvor: Radio 021, 23.Okt.2014

Suđenje Draganu Đuriću osumnjičenom za ubistvo 15-godišnje Tijane Jurić počeće u januaru sledeće godine, pišu "Večernje novosti"...Kako list navodi, prema nezvaničnim navodima iz istrage, završeno je veštačenje odeće i predmeta, ali ne i vozila kojim je mesar iz Surčina upravljao u noći...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.