Sudar tri vozila kod Subotice, dve osobe poginule

Izvor: RTS, 19.Dec.2019, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar tri vozila kod Subotice, dve osobe poginule

U sudaru tri vozila na putu Subotica–Bajmok poginule su dve osobe, a jedna je povređena.
Nesreća se dogodila oko 7.00 nedaleko od raskrsnice prema Tavankutu, kada se vozilo koje se kretalo iz smera Subotice, u preticanju kamiona, direktno sudarilo sa vozilom iz smera Mišićeva, navode u Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

Tom prilikom poginuli su J. P. (46), vozač automobila koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je prouzrokovao nesreću, i P. P. T. (55), vozač automobila koji se kretao ka Subotici.
Žena suvozač u vozilu koje je izazvalo nezgodu N. P. (45) je sa lakšim povredama prevezena u subotičku bolnicu.
"Za sada je konstatovana povreda ramena, u stabilnom je stanju, čekaju se analize, a ako budu dobre, moći će da ide na kućno lečenje", rekao je za RTS pomoćnik direktora Opšte bolnice u Subotici Mirsad Maljanović. 
Na dva automobila koja su se sudarila naletelo je i treće vozilo, ali nije bilo povređenih.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici navode da će narediti obdukciju tela poginulih i vanredni tehnički pregled vozila koja su učestvovala u nesreći.
Policija je posle nesreće zatvorila put od Subotice do tavankutske raskrsnice, preusmeravajući saobraćaj ka Ljutovu i Novom Žedniku.
Oko 11 časova saobraćaj je ponovo uspostavljen na putu Subotica–Bajmok.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Težak udes kod Subotice: Ima poginulih i povređenih

Izvor: B92, 19.Dec.2019

U sudaru tri vozila na putu Subotica–Bajmok poginule su dve osobe. Kako saznaje RTS, ima i povređenih...Udes se dogodio oko 7.00 na takozvanoj Tavankutskoj raskrnici...Poginule su dve osobe, a kako saznaje RTS, ima i povređenih koji su prebačeni u subotičku bolnicu...Saobraćaj je preusmeren na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.