Sud u Subotici doneo odluku: Jednomesečni pritvor za vozača poljskog autobusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2017, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud u Subotici doneo odluku: Jednomesečni pritvor za vozača poljskog autobusa

Vozilo se juče prevrnulo kod Feketića, jedna osoba poginula

Vozač autobusa iz Poljske J. A. R. čije vozilo se juče prevrnulo kod Feketića, saslušan je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici. Sudija Osnovnog suda u Subotici odredila mu je pritvor u trajanju do 30 dana.

Turistički autobus iz Poljske sleteo je juče oko 9,40 časova sa kolovoza na 69. kilometru auto-puta Novi Sad-Subotica.

Čuo se VRISAK, teško ću zaboraviti sliku MRTVOG >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ČOVEKA: Reči putnice iz autobusa koji je sleteo sa puta

Navodi se da je jedan od trojice vozača koji je sedeo na suvozačkom mestu u trenutku nesreće poginuo, dok je 24 putnika povređeno, od kojih troje teže.

Svi povređeni putnici zbrinuti su u zdravstvenim ustanovama u Novom Sadu, Vrbasu i Subotici.

U poljskom autobusu koji je saobraćao na relaciji Grčka - Poljska bilo je 50 putnika, od čega 27 dece od 13 do 16 godina.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.