Subotičkim srednjoškolcima ukrali autobus

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2010, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotičkim srednjoškolcima ukrali autobus

SUBOTICA -

Tokom boravka učenika Ekonomske škole "Bosa Milićević" iz Subotice na studijskoj poseti Italiji, danas je u popodnevnim časovima, u blizini Rima, došlo do krađe jednog i oštećenja drugog autobusa kojima su učenici prevoženi. Tom prilikom nestale su putne isprave, kao i lični prtljag učenika.

Niko od učenika i nastavnika nije povređenk, a sva deca su bezbedna, kaže se u saopštenju predstavnika ove škole.

Krađa autobusa se dogodila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dok su učenici bili u poseti Vatikanu i istog trenutka je prijavljena lokalnoj policiji i ambasadi Republike Srbije u Italiji.

Majka jedne učenice je izjavila da je nekoliko muškaraca kolima pratilo kretanje đaka iz Subotice, ali da im policija za sada nije ušla u trag.

Subotička policija danas nije imala saznanja o krađi autobusa, stvari i dokumenata, kao ni to da li je rimska policija povodom ovog slučaja kontaktirala nadležne službe u Srbiji.

U saopštenju ističu da će zahvaljujući angažovanju turoperatera, za sve učenike biti obezbeđen alternativni prevoz, a da će učenici u nedelju, 26. septembra, stići u Srbiju, kao što je i planirano.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Srpskim đacima u Rimu ukrali autobus i stvari!

Izvor: Press, 24.Sep.2010

Kada su po povratku iz Vatikana đaci stali na pauzu, lopovi odvezli jedan od dva autobusa i u njemu pasoše 44 učenika i sav prtljag. Drugi autobus obijen Skandal u Rimu! Nepoznati lopovi ukrali su juče u po bela dana autobus sa dokumentima i svim stvarima...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.