Subotičanin najbolji u kuvanju riblje čorbe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2011, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotičanin najbolji u kuvanju riblje čorbe

SUBOTICA -

Subotičanin Ranko Medimović pobednik je petog jubilarnog Međunarodnog takmičenja u kuvanju riblje čorbe i sportskom ribolovu koje je održano u Subotici u organizaciji kluba sportskih ribolovaca "Matić", saopštila je kompanija "Aleva", pokrovitelj manifestacije.

Manifestacija je okupila više od 40 ekipa iz zemlje i inostranstva, a najukusnije riblje čorbe spremali su Subotičani, koji su zauzeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prva tri mesta.

Drugoplasirani je bio Branko Ostojić, dok su Mirko Tifra i Zoltan Srebrnji bili trećeplasirani.

Na takmičenju su učestvovale i ekipe iz Hrvatske, Mađarske i Rumunije, a svim učesnicima takmičenja "Aleva" je obezbedila pakete proizvoda za kuvanje.

Posetioci su, nakon degustacije čorbi, imali priliku da uživaju u nadmetanju sportskih ribolovaca, a najuspešniji je bio Tihomir Nemeš iz Sombora, sa ulovljenih 13,14 kilograma ribe.

Na petom Međunarodnom takmičenju u kuvanju riblje čorbe i sportskom ribolovu, učestvovalo je i Udruženje amputiranih i rođenih s malformacijama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.