Subotičanima računi za vodu veći i do pet puta VIDEO

Izvor: B92, 26.Apr.2021, 20:56

Subotičanima računi za vodu veći i do pet puta VIDEO

Već drugi mesec u nizu, žiteljima subotičkog naselja Prozivka stižu neobično veliki računi za vodu. Kako je moguće da neko dobije četiri ili pet puta veći račun za vodu u razmaku od svega dva meseca, u Subotici je proveravala Televizija Prva.

U Braće Radić 140 u Subotici nema stana koji prethodnih meseci nije dobio višestruko veći račun za vodu. Po pristizanju februarskih računa, sišli su do svog vodomera i uvideli da im stanje nije očitano kako treba.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Komšija je slikao, mi smo tada, znači 16. marta, imali manju potrošnju nego što su oni nama stavili da smo imali 28. februara", rekla je Jelena Mak, upravnica te stambene zgrade.

Usledila je i reklamacija, koja je ubrzo odobrena.

"Nadležna služba će izvršiti isknjiženje za zaduženje i nama će početno stanje za mart biti ovo koje smo mi očitali, što znači da su oni nama očitali više 119 metara kubnih", dodala je.

Kada su pomislili da je saga završena, stigli su računi za april. Sa ponovo nerealnim brojkama za utrošenu vodu. Tada je svima bilo jasno da nadležni uopšte ne očitavaju brojeve sa vodomera.

Opširnije u video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.