Subotičani prebrojavaju bicikle i krvna zrnca

Izvor: Politika, 09.Feb.2012, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotičani prebrojavaju bicikle i krvna zrnca

Rentiranje dvotočkaša uobičajena je praksa u evropskim gradovima, ali je takva ideja u Subotici dovela do žučne rasprave i prebrojavanja partijskih kadrova u javnim preduzećima

Subotica – Komunalno preduzeće „Parking“ obezbediće u gradu nekoliko punktova na kojima će moći da se iznajmljuju bicikli. Za ovo proširenje delatnosti u programu rada preduzeća za ovu godinu predviđeno je 18 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << dinara i novih sedam radnih mesta.

U gradu u kojem je bicikl omiljeno prevozno sredstvo, iako tu naviku Subotičana ne prate uvek i dobre biciklističke staze, ideja o rentiranju bicikla naišla je na simpatije. Uostalom, iznajmljivanje bicikla je uobičajena praksa u evropskim gradovima, pa je i ovaj argument korišćen u promovisanju novine koja bi Subotici trebalo da donese dah moderne sredine.

...................................................

Ceo tekst pročitajte u štampanom izdanju od 10. februara. Ako ste zainteresovani da se pretplatite na elektronsko izdanje cele „Politike“ kliknite OVDE.

Aleksandra Isakov

objavljeno: 10.02.2012.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.