Izvor: Radio 021, 13.Okt.2019, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotičani iznenadili odbojkaše Vojvodine

Odbojkaši Vojvodine neočekivano su poraženi od Spartaka u Subotici sa 3:1 u setovima, u drugom kolu Superlige Srbije.

Iako je poznato u domaćoj odbojci da je Spartak na svom terenu uvek nezgodan protivnik, Novosađani su u Subotici otputovali kao favoriti. Tako su utakmicu i počeli - veoma sigurno, kako u napadu, tako i u bloku. Vrlo brzo su branioci titule došli do osetne prednosti i set rutinski priveli kraju rezultatom 25:17.

Posle toga kvalitet igre gostiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je znatno opao, pa je ono što su prikazali u "Dudovoj šumi" bilo ispod igre kakvu smo mogli da vidimo na Memorijalu velikana ili u derbijima sa Crvenom zvezdom na startu sezone.

Neangažovanost u igri iskoristili su odbojkaši Spartaka koji su razigrali i nakon izjednačene borbe u drugom setu uspevaju da izjednače - 25:23.

Posle izjednačenja u drugom setu domaćini su bili ti koji su diktirali tempo igre i ubrzo su došli u prednost uzimajući treći set sa 25:18. Meč su priveli kraju osvajajući četvrti set sa 25:21.

"Znali smo da su Subotičani kvalitetni, sačuvali su tim, uz par izmena, doveli su adekvatne zamene. Nije iznenađenje njihova dobra partija. Mi smo odigrali slabije od očekivanog. Ali dobro, tek se uigravamo, imamo dosta da radimo, kasno smo se kompletirali i dobro je što se ovo desilo na početku lige", poručio je strateg crveno-belih Siniša Gavrančić.

Posle dva kola prvi na tabeli domaćeg prvenstva je Niš, dok je Vojvodina četvrtoplasirana. U narednom kolu Novosađani dočekuju upravo Nišlije.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.