Subotičane u 2019. godinu uvode Neverne bebe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Dec.2018, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotičane u 2019. godinu uvode "Neverne bebe"

Subotičani će Novu 2019. godinu dočekati uz koncert pop-rok grupe "Neverne bebe" i vatromet u ponoć, a karte za novogodišnji koncert Subotičkog simfonijskog orkestra od 26. decembra mogu kupiti u prostorijama Turističke organizacije koja je za kompletan program u "najluđoj noći" izdvojila više od četiri miliona dinara.

Subotica je okićena u praznično ruho u čast dolaska Nove 2019. godine. Uvertiru u novogodišnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << noć predstavljaće tradicionalni koncert Subotičkog simfonijskog orkestra koji će biti održan 28. decembra sa početkom u 20 časova u Velikoj većnici Gradske kuće. Nastupa solistkinja Aleksandra Stanković, orkestrom diriguje Mikica Jeftić, koncert majstor je Miloš Nikolić, a na programu će biti Štrausove kompozicije.

Centralni događaj proslave dočeka Nove 2019. godine biće 31. decembra na Trgu slobode, gde će nastupiti pop-rok grupa "Neverne bebe",

"Mi ove godine slavimo 25 godina benda i 25 godina karijere i 2.200 koncerata. Toliko pesama iza nas dovoljno govori o onome što ćemo ponuditi publici, a verujem da će pored Subotičana biti i dosta onih koji će doći iz drugih gradova, da će dobiti vrhunski ugođaj po pitanju zabave, muzike, ideje pa i emocije", poručio je Milan Đurđević iz grupe "Neverne bebe".

"Dugo nismo bili u Subotici tako da se kao bend zaista radujemo što ćemo opet da se družimo sa vašim sugrađanima, ali i sa svima onima koji će doći da čuju našu muziku. Vidimo se, dakle, 31. decembra pa da zajedno dočekamo Novu godinu", poručila je Tijana Sretković iz grupe "Neverne bebe".

"Na centralnom gradskom trgu u ponedeljak, 31. decembra, koncert "Nevernih beba" počinje u 22 časa i 30 minuta i predviđeno je da traje do jedan sat iza ponoći", najavila je Jasmina Stevanović, koordinatorka Radne grupe za organizovanje proslave dočeka 2019. godine.

U novogodišnjoj noći, biće otvoren i Zimski vašar "Winterfest", dok će u ponoć Suboticu obasjati efektan vatromet, uz dobro poznate zvuke valcera "Na lepom plavom Dunavu".

Za program dočeka 2019. godine Turistička organizacija Subotice izdvojila je četiri miliona i 410 hiljada dinara, što je za gotovo milion i 500.000 dinara više u odnosu na doček godine koja je na izmaku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najtačnija PROGNOZA za novogodišnju noć: Meteorolozi imaju jednu DOBRU i jednu LOŠU vest

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2018

Perjane jakne, debeli kaputi, šalovi, kape i grejači za uši...Sve ovo moći ćete da ostavite kod kuće 31. decembra jer nas za Novu godinu čeka umereno hladan dan i veče, ali nikako minus...Jednu stvar, međutim, ipak ćete morati da ponesete, a to je kišobran...- Sigurno je da neće biti previše...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.