Subotica, pronađena droga kod trojice Subotičana

Izvor: RTS, 05.Okt.2016, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotica, pronađena droga kod trojice Subotičana

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici zaplenili su različite vrste opojnih droga i sproveli u Okružni zatvor 26-godišnjeg muškarca, za kojim je raspisana poternica Osnovnog suda u Senti, zbog ranije izvršenog krivičnog dela.
Po naredbi Višeg suda, policija je u pretresu kuća i automobila tri Subotičanina pronašla paketiće, marihuane, "spida" i markice LSD-a.
Protiv dve osobe, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kod kojih je pronađena marihuana i LSD, biće podnete krivične prijave zbog sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.
Policija će protiv trećeg osumnjičenog, 26-godišnjeg muškarca, za kojim se tragalo po poternici, podneti krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Subotici, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio dva krivična dela, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i napad na ovlašćeno službeno lice.
Kod njega je pronađen "spid", a tereti se i da je prilikom kontrole, fizički nasrnuo na policijskog službenika.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Uhapšen diler droge i napadač na policajca

Izvor: Blic, 06.Okt.2016, 11:07

Subotička policija uhapsila je 26-godišnjeg muškarca za kojim je raspisana poternica Osnovnog suda u Senti zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i napad na ovlašćeno službeno lice...U policijskoj akciji su zaplenjene i različite...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.