Izvor: RTS, 20.Jan.2021, 11:24

Subotica – priveden vozač kamiona sa 2,28 promila alkohola

Subotička policija privela je vozača kamiona iz Subotice u stanju potpune alkoholisanosti.
Tokom jučerašnje kontrole saobraćaja, patrola je zaustavila teretno vozilo u blizini centra Subotice i nakon testiranja, utvrđeno je da vozač (39) ima 2,28 promila alkohola u organizmu.
Njemu je određeno zadržavanje do 24 časa u službenim prostorijama policije.
On će će uz prekršajnu prijavu biti priveden u Prekršajni sud u Subotici.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VOZIO SA 2,28 PROMILA Subotička policija zaustavila vozača teretnog vozila, za volanom bio u stanju potpune alkoholisanosti

Izvor: Blic, 20.Jan.2021

Subotička policija zaustavila je tokom kontrole saobraćaja tridesetdevetogodišnjeg vozača i utvrdila da upravlja vozilom u stanju potpune alkoholisanosti.

Nastavak na Blic...

Subotica: Vozač kamiona imao 2,28 promila alkohola u krvi

Izvor: Radio 021, 20.Jan.2021

Subotička policija privela je vozača kamiona iz Subotice u stanju potpune alkoholisanosti...Tokom jučerašnje kontrole saobraćaja, patrola je zaustavila teretno vozilo u blizini centra Subotice i nakon testiranja, utvrđeno je da vozač (39) ima 2,28 promila alkohola u organizmu...Njemu je određeno...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.