Izvor: Blic, 19.Maj.2023, 14:56

Subotica kandidat za "Evropski grad sporta" za 2024. godinu

Evropska asocijacija prestonica i gradova sporta (ACES Europe) uvrstila je Suboticu u konkurenciju gradova koji bi mogli da ponesu titulu "Evropskog grada sporta" za 2024. godinu, saopšteno je na današnjoj pres-konferenciji u Medija-centru u Gradskoj kući, na kojoj su se predstavnicima medija obratili gradonačelnik Subotice Stevan Bakić, predsednik ACES Europe Đan Frančesko Lupateli i generalni sekretar ACES Europe, Hugo Alonso.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Subotica u konkurenciji gradova za titulu „Evropski grad sporta“ za 2024. godinu

Izvor: Danas, 19.Maj.2023

Evropska asocijacija prestonica i gradova sporta (ACES Europe) uvrstila je Suboticu u konkurenciju gradova koji bi mogli da ponesu titulu „Evropskog grada sporta“ za 2024. godinu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.