Subotica bez GMO

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Mar.2013, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotica bez GMO

SUBOTICA -

Ovih dana se sve više priča i o hrani sa genetski modifikovanim organizmima. Predstavnici pojedinih ekoloških organizacija u Subotici pokrenuli su inicijativu za donošenje Deklaracije, prema kojoj će Subotica biti grad bez proizvodnje i trgovine genetički modifikovanim organizmima (GMO).

Tim povodom, gost Razglednica u subotičkom studiju je Nataša Đereg iz Centra za ekologiju i održivi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << razvoj, koja je izjavila da je zahtev poslat gradonačelniku Subotice Modestu Duliću i da se sada očekuje pozitivan odgovor od gradskih vlasti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.