Subotica: Završen mural posvećen Tijani Jurić

Izvor: Radio 021, 25.Sep.2014, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotica: Završen mural posvećen Tijani Jurić

Mladi umetnik Andrej Josifovski završio je mural posvećen tragično preminuloj Subotičanki Tijani Jurić.

Oslikavanje murala trajalo je dva dana, a skinute su skele koje je Andrej koristio da bi napravio svoje novo umetničko delo, kako kaže, do sada najzahtevnije zbog ogromnih dimenzija murala. Josifovski je oslikavanje murala počeo po planu u ponedeljak ujutro, a završen je nešto ranije nego što je bilo planirano.

- Ideju da nacrtam ovakav mural imao sam još >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u Beogradu, ali odustao sam iz prostog razloga jer nisam želeo da to izgleda kao samopromocija. Pre nekih nedelju dana dobio sam poziv od Tijaninih drugara, odnosno Tijaninog oca koji je predstavljao Tijanine drugare i odmah sam pristao jer to je velika čast za mene - izjavio je Josifovski.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.