Izvor: S media, 18.Apr.2012, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotica: Za svirepo ubistvo 30 godina zatvora

Viši sud u Subotici osudio je Rolanda G. na 30 godina zatvora zbog ubistva 57-ogodišnje Stane Ivanković iz Bajmoka u oktobru prošle godine, saopšteno je iz te institucije.

Telo ubijene pronadjeno je posle 12 dana potrage u podrumu njene kuće u Bajmoku, zakopano i umotano u najlon. Nestanak je prijavio Nikola U, koji je čuvao kuću Stane Ivanković dok je radila u Nemačkoj.

Posle ubistva prijavljen je i nestanak maloletne devojke, ćerke >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Nikole U, koja se zabavljala sa okrivljenim Rolandom G. Tada se pretpostavilo da su dva slučaja povezana.

Hrvatska: Ubijen Srbin, na glavu mu stavljena partizanska kapa

Novi Beograd: Ubijen član Kekine grupe!

Brutalno: Ubio majku motikom, a telo tri dana krio u kući

Roland G. uhapšen je sredinom novembra prosle godine u Madjarskoj, koja ga je izručila srpskom pravosudju, i on je od tada u pritvoru.

Odlukom suda pritvor mu je produžen do pravosnažnosti presude.

(Beta)

FOTO:subotica.com

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.