Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Feb.2024, 21:48

Subotica: Više od 740 miliona za ulice, parkove, biciklističke staze i parking mesta

SUBOTICA – Budžet Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje za ovu godinu iznosi oko 740 miliona dinara, te je planom za 2024.godinu predviđena  izgradnja oko pet kilometara ulica, dok je takođe pet kilometara obuhvaćemo rehabilitacijom. Iz rukovodstva preduzeća pojašnjavaju da je početkom prošle godine bilo predviđeno 630 miliona, a godina je završena […]
Vest Subotica: Više od 740 miliona za ulice, parkove, biciklističke staze i parking mesta objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na inicijativu predsednika Vučića rudarima Resavice plate će biti povećane za 10 odsto

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Feb.2024, 10:55

BEOGRAD – Prema poslednjim raspoloživim podacima Republičkog zavoda za statistiku za novembar prošle godine, prosečna bruto zarada po zaposlenom u sektoru rudarstva iznosila 168.013 dinara, dok je neto zarada oko 120.400 dinara Rudari Javnog preduzeća za podzemnu eksploataciju uglja “Resavica”...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

U planu izgradnja i obnova 10 kilometara ulica u gradu

Izvor: B92, 09.Feb.2024

Nakon godine koja je po visini ulaganja, bila jedna od boljih, pred preduzećem za upravljanje putevima, urbanizam i stanovanje je još jedna godina u kojoj ih očekuje veliki broj projekta.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.