Subotica: Uhapšeno 11 članova kriminalne grupe

Izvor: Radio 021, 04.Jul.2016, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotica: Uhapšeno 11 članova kriminalne grupe

Policija je uhapsila 11 osoba zbog ubistva u Subotici, koji pripadaju kriminalnoj grupi koju predvodi A. K, saopštio je danas MUP.

Oni se dovode u vezu sa ubistvom M. M. u blizini njegove kuće u Subotici, navodi se u saopštenju.

Toj kriminalnoj grupi na teret se stavlja nedozvoljeno držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i preprodaja narkotika.

Subotički Viši sud odredio je pritvor do 30 dana za A. K. (25), S. V. (21), >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << M. A. (29), D. I. (28) i B. J. (28), dok je za preostalih šest osoba određena mera zabrane napuštanja boravišta.

Osumnjičeni A. K. je oktobra prošle godine bio ranjen kada je pucano na njegovo vozilo i tom prilikom ubijen je F. V. koji je bio sa njim u automobilu.

Autor: agencije
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.