Subotica: Uhapšena osumnjičena za čedomorstvo

Izvor: Večernje novosti, 07.Okt.2013, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotica: Uhapšena osumnjičena za čedomorstvo

SUBOTICA - Policija u Subotici odredila je meru zadržavanja do 48 sati M.H. (19) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo.Osumnjičena se tereti da je, 22. septembra, nakon porođaja, lišila života novorođenče muškog pola.Protiv M.H. podneta je krivična prijava i ona je privedena Višem javnom tužilaštvu u Subotici.Telo novorođenčeta muškog pola pronađeno je 22. septembra u ulici Sonje Marinković, u kontejneru za smeće.Od tada do danas trajala je intenzivna akcija potrage za počiniocem ovog krivičnog dela, za koju je policija putem sredstava javnog informisanja tražila i pomoć građana.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Subotica: Uhapšena osumnjičena za čedomorstvo

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Okt.2013

Policija u Subotici odredila je meru zadržavanja do 48 sati M.H. (19) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je 22. septembra, nakon porođaja, ubila novorođenče.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.