Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 02.Mar.2024, 00:52

Subotica: U stanu pronađeno 50 grama kokaina

SUBOTICA – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa somborskom policijom, uhapsili su V. M. (1992) iz Bačke Topole i G. R. (1977) iz Sombora zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. U pretresu stana koji su osumnjičeni koristili, pronađeno je oko 50 […]
Vest Subotica: U stanu pronađeno 50 grama kokaina objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Uhapšen Novosađanin sa dva kilograma heroina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Službe za borbu protiv droga, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu, uhapsili su N. I. (51) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.