Subotica: Stub se srušio sam od sebe

Izvor: Radio 021, 05.Nov.2014, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotica: Stub se srušio "sam od sebe"

Na uglu Segedinskog puta i ulice Jovana Mikića, stub javne rasvete iz zasada neutvrđenih razloga srušio se na glavni put i tom prilikom oštetio jedno od putničkih vozila koje je prolazilo tuda.

Srećom nije bilo povređenih, ako se izuzmu prolaznici i vozači koji su se našli u šoku zbog iznenadnog pada ovog stuba sa svom pratećom opremom. Stub je pao na glavni put tokom prepodneva, nešto pre 11 časova.

U pitanju je stub javne rasvete na kojem su se nalazila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << svetlosna signalizacija za pešake, koji je na vrhu imao uličnu rasvetu i na kojem se nalazilo nekoliko reklama. Po rečima očevidaca stub je pao sam od sebe, iako nije duvao pojačani vetar, niti se neobično klatio da bi se moglo naslutiti da bi se ovako nešto moglo desiti.

Ekipa saobraćajne policije vrlo brzo je došla na mesto nezgode i obezbedila traku u kojoj se desio incident, napravila zapisnik o zatečenom stanju, uključujući i uviđaj na oštećenom vozilu kojem je stradalo vetrobransko staklo i deo haube.

Na teren su brzo stigle i ekipe preduzeća "Selma" i "Rasveta" koje su pomogle u sklanjanju ovog stuba. Kako saznajemo iz Policijske uprave Subotica povređenih nije bilo.

Kako je došlo do ove nezgode utvrdiće istraga, ali sudeći na osnovu ove fotografije moglo bi se zaključiti da je rđa osnovni krivac za pucanje i štetu koja je posledica padanja na glavni put.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.