Izvor: YU-Build.rs, 26.Sep.2012, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotica: Rekonstrukcija tribine do kraja oktobra

Rekonstrukcija gradskog stadiona u Subotici biće završena do kraja oktobra, rečeno je prilikom današnjeg obilaska radova koje izvodi SMB gradnja. Nemanja Simović i Modest Dulić obišli su radove i najavili da će u budućem periodu usmeriti napore kako bi rekonstruisani deo stadiona dobio stolice, zatim bi usledila rekonstrukcija severne, pa južne tribine, a onda bi tražio način da se na stadion postave i reflektori.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na YU-Build.rs...






Povezane vesti

Obnova stadiona u Subotici gotova do kraja oktobra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2012

SUBOTICA -..Rekonstrukcija gradskog stadiona u Subotici biće završena do kraja oktobra, najavio je danas član Gradskog veća zadužen za sport Nemanja Simović...On je zajedno sa gradonačelnikom Subotice Modestom Dulićem obišao radove na sanaciji zapadne tribine stadiona, vredne tri miliona dinara,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta YU-Build.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta YU-Build.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.