Izvor: Radio 021, 16.Mar.2020, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotica: Redukovan gradski prevoz, skraćeno radno vreme ugostiteljskih objekata...

Gradski štab za vanredne situacije Subotice doneo je odluku o redukovanju gradskog i prigradskog saobraćaja, skraćenju radnog vremena ugostiteljskih objekata, a naložen je i prestanak rada predškolskih ustanova, izjavio je danas gradonačelnik i komandant Štaba za vanredne situacije Bogdan Laban.

Redukuje se gradski i prigradski saobraćaj na nivo reda vožnje koji se primenjuje subotom, nedeljom i državnim praznicima, uz ukidanje noćnih polazaka, a nalaže se prestanak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << rada svih sportskih objekata i održavanje kulturnih manifestacija, dodao je Laban.

On je rekao da je naloženo Gradskoj upravi Subotice da formira pozivni centar za pružanje informacija građanima i pružanje pomoći starijima od 65 godina radi obezbeđivanja donošenja hrane, lekova i organizovanja lekarske pomoći na kućne adrese.

Nalaže se načelniku gradske uprave, direktorima javnih ustanova i javnih i javno komunalnih preduzeća, čiji je osnivač Grad Subotica, da omoguće rad od kuće zaposlenima koji su teški hronični bolesnici i starijima od 60 godina, rekao je Laban.

On je zamolio građane, a posebno najstarije, da izbegavaju nepotrebne kontakte na svim nivoima, bilo da su u pitanju lični kontakti ili odlasci u institucije.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.