Subotica: Preduzetnik lažirao papire i prisvajao novac sa računa firme

Izvor: Radio 021, 21.Dec.2017, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotica: Preduzetnik lažirao papire i prisvajao novac sa računa firme

Subotička policija je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u tom gradu, uhapsila odgovorno lice preduzeća "Selekt Fruit" D. M. (34), zbog sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica.

Sumnja se da je D. M. od decembra 2016. do februara 2017. godine, na osnovu falsifikovanih otkupnih listova, podigao sa računa svog privrednog društva 13.7 miliona dinara, za koliko je ostvario protivpravnu imovinsku korist.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu.

Autor: 021.rs
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Uhapšen zbog sumnje da je oštetio Autotransport za 11,4 miliona dinara

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Dec.2017

Požarevačka policija je u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u tom gradu, uhapsila odgovorno lice privrednog društva "Autotransport" d.o.o. Kostolac P. M. (62), osmnjičenog za zloupotrebu položaja odgovornog lica i zloupotrebu u vezi sa javnom nabavkom...Osumnjičeni se tereti da je u više...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.