Izvor: Pančevac-online.com, 13.Jul.2023, 13:51

OTKRIVENO 129 IREGULARNIH MIGRANATA U SUBOTICI: Prevezeni u prihvatni centar gde im je obezbeđen adekvatan smeštaj

Subotička policija je, u dve odvojene akcije u protekla 24 sata, na više lokacija na periferiji grada, otkrila 129 iregularnih migranata koji su boravili van prihvatnog centra. U saradnji sa Komesarijatom za izbeglice i migracije i lokalnom samoupravom, migranti su prevezeni u prihvatni centar gde im je obezbeđen adekvatan smeštaj. Akcije su sprovedene u okviru […] The post OTKRIVENO 129 IREGULARNIH MIGRANATA U SUBOTICI: Prevezeni u prihvatni centar gde im je obezbeđen adekvatan smeštaj appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Subotica:Na periferiji grada pronađeno 129 iregularnih migranata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici za 24 sata, u dve odvojene akcije, pronašli su na više lokacija na periferiji grada 129 iregularnih migranata koji su boravili van prihvatnog centra, saopštila je danas PU Subotica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Subotička policija pronašla još 129 iregularnih migranata van prihvatnog centra

Izvor: Danas, 13.Jul.2023

Subotička policija je za 24 sata, u dve odvojene akcije, pronašla na više lokacija na periferiji grada 129 iregularnih migranata, koji su boravili van prihvatnog centra.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.