Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Jul.2023, 10:59

Subotica: Pobednički pehar kasačke trke „Dužijanca” ponovo otišao grlu iz odgajivačnice porodice Jokić

SUBOTICA – Tradicionalne kasačke trke “Dužijanca” održane su proteklog vikenda na subotičkom Hipodromu u organizaciji Konjičkog kluba Bačka, a uz pokroviteljstvo Grada Subotice. Veliki broj sugrađana uživao je u kvalitetnim trkama i bogatom programu, a bili su i svedoci obaranja novog rekorda staze, i  ostvarenog najboljeg rezultata na hipodromima u Srbiji. Tradicionalni kasački dani okupili […]
Vest >> Pročitaj celu vest na sajtu VojvodinaUzivo.rs << Subotica: Pobednički pehar kasačke trke „Dužijanca” ponovo otišao grlu iz odgajivačnice porodice Jokić objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Pobednički pehar kasačke trke "Dužijanca" ponovo otišao grlu iz odgajivačnice porodice Jokić

Izvor: Blic, 24.Jul.2023

Na subotičkom Gradskom hipodromu, u organizaciji Konjičkog kluba „Bačka“, minulog vikenda održane su tradicionalne kasačke trke „Dužijanca 2023”, dvodnevni spektakl koji je okupio sjajna grla, kako kasače iz Srbije, tako i goste iz Slovenije i Mađarske, pa i vozače sa Malte.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.