Subotica: Održano 13. Banijsko prelo u Subotici – u znaku pomoći izgradnji pravoslavnog Hrama u Petrinji

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Jan.2023, 21:50

Subotica: Održano 13. Banijsko prelo u Subotici – u znaku pomoći izgradnji pravoslavnog Hrama u Petrinji

SUBOTICA – U organizaciji Zavičajnog udruženja Banija iz Subotice juče je održano je 13. Banijsko prelo. Gostima su se obratili predsednik Udruženja  Čedomir Pađen, član Gradskog veća Srđan Samardžić, direktor Fonda za izbegla, raseljena lica i za saradnju sa Srbima u regionu  Aleksandar Đedovac, Saša Umićević, sveštenik pravoslavne crkve u Petrinji, zamenica župana Sisačko-moslavačke županije […]
Vest >> Pročitaj celu vest na sajtu VojvodinaUzivo.rs << Subotica: Održano 13. Banijsko prelo u Subotici – u znaku pomoći izgradnji pravoslavnog Hrama u Petrinji objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.