Subotica: Obezbeđena sredstva za završetak akva parka

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Dec.2022, 16:01

Subotica: Obezbeđena sredstva za završetak akva parka

SUBOTICA – Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija obezbedilo je sredstva potrebna za okončanje radova na akva parku na Paliću. Sa preduzećem „Park Palić“ potpisan je Ugovor, jer je prethodno  rebalanskom republičkog budžeta predviđeno 480 miliona dinara. Kako nadležni poručuju, to će biti dovoljno za završetak koji je planiran do kraja maja sledeće godine. U međuvremenu […]
Vest Subotica: Obezbeđena sredstva za završetak akva parka objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo: Za završetak izgradnje spa centra na Paliću 480 miliona dinara

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Dec.2022

Državni sekretar Ministarstva turizma i omladine Uroš Кandić i direktor preduzeća "Park Palić" Valerija Denč potpisali su danas ugovor o dodeli 480 miliona dinara za završetak radova na izgradnji spa centra sa akva parkom na Paliću.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.