Subotica: Kontejneri za kabasti otpad u ponedeljak u Višnjevcu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Mar.2023, 15:10

Subotica: Kontejneri za kabasti otpad u ponedeljak u Višnjevcu

SUBOTICA – U okviru prolećne akcije odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava, kontejneri će u ponedeljak biti postavljeni u Višnjevcu, na uglu Zmaj Jovine i Marije Bursać, Marka Orešovića i Ilije Lubarde, Ilije Lubarde i Labusove i Stevana Banjanina i Školske. Pročitajte još:   Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.
Vest Subotica: Kontejneri za kabasti otpad u ponedeljak u Višnjevcu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Somborski odbojkaši doživeli poraz od ekipe iz Sremskih Karlovaca

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Mar.2023

SOMBOR – U okviru 18. kola Prve vojvođanske lige „Sever“ odbojkaši Sombora poraženi su u gostima od ekipe „Stražilova“, iz Sremskih Karlovaca, rezutatom 3:1 u setovima. Narednu utakmicu Somborci će igrati pred domaćom publikom protiv ekipe „Bavaništa“.   Pročitajte još:   Preuzmite...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.