Izvor: Blic, 26.Mar.2024, 15:26

Subotica: Gradonačelnik Bakić prisustvovao dodeli priznanja najuspešnijim mladim matematičarima

U Velikoj većnici Gradske kuće danas je održana tradicionalna, 24. po redu dodela nagrada i priznanja najuspešnijim osnovcima i srednjoškolcima na okružnim takmičenjima iz matematike za školsku 2023/24. godinu, održanim nedavno u subotičkoj Osnovnoj školi "Kizur Ištvan" i srednjoj Tehničkoj školi "Ivan Sarić". Diplome za osvojeno jedno od prva tri mesta dobila su – 62 osnovca i 23 srednjoškolca.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Subotica: Najboljim matematičarima uručena priznanja (FOTO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Mar.2024

SUBOTICA – Za najbolje mlade matematičare, koji su tokom prethodne školske godine ostvarili zavidne rezultate na takmičenjima, tradicionalno je organizovan prijem u Velikoj većnici Gradske kuće. Učenicima su tom prilikom uručena priznanja i zahvalnice. Osnovci su na okružnog takmičenju ukupno...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.