Subotica: Automobil udario u semafor, stub pao na pešake, više povređenih FOTO

Izvor: B92, 23.Jun.2021, 21:40

Subotica: Automobil udario u semafor, stub pao na pešake, više povređenih FOTO

Oko 16:40 časova u Subotici na raskrsnici kod Nove opštine dogodila se teška saobraćajna nezgoda.

Usled udarca automobila u semafor isti je pao na prolaznike, dete-pešak je zadobio teže telesne povrede, dok su putinici u automobili lakše povređeni.

Kako saznaje portal Subotica.com sa lica mesta od očevidaca vozilo (crveni citoren C3, registracije Bačka Topola) koje je dolazilo Senćanskim putem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << desetak metara pred semafor postepeno je, krećući se normalnom brzinom, počelo da silazi sa puta na pešačku stazu i udarilo direktno u veliki semafor sa verikalnim i horizontalnim svetlima.

Od siline udarca semafor se urušio i jednim delom pao na saobraćajnicu, drugim na pešačku stazu. Tom prilikom povređen je mlađi dečak koji je zadobio teške telesne povrede opasne po život.

U vozilu koje je sletelo sa puta su se pored vozača nalazile još dve starije osobe, svi su kako saznajemo lakše povređeni. Detetu u pomoć je pritekla sugrađanka koja ga je pomerila sa ulice i tešila da će sve brzo proći. Hitna pomoć je vrlo brzo došla i prvo odvezla dete, a onda su i druga sanitetska vozila počela sa zbrinjavanjem ostalih povređenih. Svi su i transportovani na dalje saniranje povreda u bolnicu.

Kako nezvanično saznaje portal, vozilom koje je izazvalo saobraćajnu nezgodu upravljao je 85-godišnjak, i sumnja se da mu je pozlilo tokom vožnje. Protiv vozača će biti podneta prijava za krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Na lice mesta brzo su došli i radnici "Selme", preduzeća koje održava semaforsku signalizaciju, koji su na prvo sagledavanje štete utvrdili da semafor neće moći da osposobe tokom današnjeg dana jer su oštećenja prevelika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DETALJI JEZIVE NESREĆE U SUBOTICI: Dečak dobio povrede opasne po život, vozaču (85) pozlilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021

Danas oko 16,40 časova na raskrsnici kod Nove opštine dogodila se teška saobraćajna nezgoda...Usled udarca automobila u semafor isti je pao na prolaznike, dete-pešak je zadobio teže telesne povrede, dok su putnici u automobilu lakše povređeni...Kako se saznaje sa lica mesta od očevidaca vozilo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.