Subotica 27. put u protestu Protiv diktature

Izvor: N1 televizija, 01.Maj.2017, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotica 27. put u protestu "Protiv diktature"

Učesnici protesta "Protiv diktature" u Subotici podržali su zahteve Saveza samostalnih sindikata Srbije i Ujedinjenog granskog sindikata "Nezavisnost" koji su protestovali u Beogradu.

Subotičani su se u ponedeljak okupili 27. put i poručili da je potrebno promeniti taktiku i radikalizovani proteste, jer "šetnje, transparenti i zviždaljke više ne pomažu".

"Mi nismo protiv predsednika Srbije, mi smo protiv diktatora. Aleksandar Vučić kontroliše rad parlamenta >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i time narušava demokratske principe i načela u državi. Zato smo ovde i zato ćemo biti ovde dok se to ne promeni", rekao je jedan od govornika na protestu.

Demonstranti su pozvali Subotičane da podrže proteste i novi zakazali za utorak u 19.00 ispred zgrade Narodnog pozorišta.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.