Subotić nije prošao preglede u Midlsbrou

Izvor: N1 televizija, 20.Jul.2016, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotić nije prošao preglede u Midlsbrou

Transfer srpskog fudbalera Nevena Subotića iz Borusije u Midlsbro doveden je u pitanju posle njegovog lekarskog pregleda, iako njegov agent to negira.

Engleski mediji objavili su u sredu ujutro da je došlo do problema u pregovorima između dve strane pošto Subotić nije prošao preglede i da do njegove selidbe u engleski klub neće doći.

Srpski fudbaler je propustio veći deo prošle sezone zbog problema sa trombozom, što je Subotićev agent Frider Gam naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kao jedan od razloga što transfer još nije realizovan.

“Neven Subotić pregovara sa engleskim klubovima. Zbog već poznatog i zalečenog problema sa tromboznom, lekarski pregledi su obimniji nego inače. Još nisu doneti nikakvi zaključci”, istakao he Gam.

Engleski mediji prenose i da će Midlsbro, koji je trebalo Subotića da plati osam miliona funti, teško odlučiti da ipak potpiše ugovor sa srpskim fudbalerom.

Borusija je pre dve nedelje objavila da je Subotić dobio dozvolu da pregovara sa drugim klubovima.

Tokom karijere, Subotić je igrao još i za Majnc.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.