Subotić i dalje neće da igra za Srbiju

Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Mar.2015, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotić i dalje neće da igra za Srbiju

Defanzivac Borusije Dortmund Neven Subotić nije spreman da se vrati u reprezentaciju Srbije. "Meni je i dalje najvažnije da radim na punom oporavku od teške povrede koja me je prošle sezone odvojila devet mjeseci od fudbala. Tačno je da sam se vratio i da igram, ali i dalje svakodnevno radim vježbe oporavka i jačanja koljena. Procjena je da dodatni angažman oko igranja u reprezentaciji u ovom trenutku ne bi bila najbolja opcija za moje zdravstveno stanje. Gledam svaku utakmicu naše reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << kao pravi navijač i od srca drugovima i svima u Savezu želim sve najbolje, pobjede i uspjehe", rekao je Subotić za sajt FSS. Njegovo "ne" epilog je razgovora sa Savom Miloševićem, potpredsjednikom FSS i selektorom Radovanom Ćurčićem, koji su u subotu u Dortmundu gledali rurski derbi i trijumf Borusije sa 3:0 protiv Šalkea za koji je igrao Matija Nastasić. "Mi smo rekli da hoćemo da se sretnemo sa igračem i razgovaramo otvoreno o svemu. Tako je upravo i bilo i ova posjeta je svima mnogo značila. U ovom trenutku Neven Subotić ne može da prihvati poziv, mi to razumijemo, ali isto tako vjerujemo da će se stvari promijeniti u najskorije vrijeme. Predočili smo mu sve principe rada u A reprezentaciji, dobili smo podršku za te ideje i nadam se da će on ubrzo postati dio ekipe kojoj pripada", rekao je Milošević za sajt FSS. Selektor "orlova" Ćurčić dodao je da je razgovor sa Subotićem, koji od septembra 2013. ne igra za nacionalni tim, bio samo jedan u nizu onih koje vode sa brojnim potencijalnim reprezentativcima. "Utakmica protiv Portugala je skoro pred nama i meni je važno da znam na koji način i sa kojim snagama moram da pripremam predstojeći duel. Srbija ima nekoliko opcija na svim mjestima i na nama je da izaberemo onu najbolju za ostvarenje ambicija", naglasio Ćurčić. Srbija 29. marta gostuje Portugalu u Lisabonu, u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine. Poslije tri kola "orlovi" imaju samo jedan bod i nalaze se pred izuzetno teškim ispitom da se domognu šampionata u Francuskoj. (Blic)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Subotić: Trenutno nisam spreman da igram za Srbiju

Izvor: MozzartSport.com, 01.Mar.2015

"Procena je da dodatni angažman oko igranja u reprezentaciji u ovom trenutku ne bi bila najbolja opcija za moje zdravstveno stanje", poručio je Subotić iz Dortmunda..Defanzivac Borusije Dortmund Neven Subotić poručio je da trenutno nije spreman da igra za fudbalsku reprezentaciju Srbije...Subotić...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.