Subotić i Kuzmanović: Samo pobeda!

Izvor: S media, 05.Sep.2010, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotić i Kuzmanović: Samo pobeda!

Danas je u Kovilovu održana prva pres-konferencija po povratku reprezentacije sa Farskih Ostrva, a pred sedmom silom pojavili su se Zdravko Kuzmanović i Nenad Subotić, kao i trener Aleksandar Rogić.

- Uradili smo analizu reprezentacije Slovenije i igračima preneli mišljenje da je u pitanju najjači protivnik koji će gostovati u Beogradu u poslednje dve godine, izuzev selekcije Francuske. Imaju kvalitetne pojedince, poput Cesara, Radosavljevića, Birse i Novakovića. Sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je da smo videli dosta toga što nas interesuje na njihovom meču protiv Severne Irske, a poraz koji su Slovenci doživeli neće nas zavarati. Imamo plan i moramo na terenu sprovoditi zamisli stručnog štaba od prvog minuta - započeo je priču Rogić.

U nastavku, Subotić i Kuzmanović izneli su svoje mišljenje o predstojećem duelu.

- Kada u pripremi meča čujete ovakve stvari o protivniku, onda sigurno znate da to nije bez razloga rečeno. Oni će sigurno imati pritisak jer su kiksnuli, a mi treba da nadogradimo pobedu nad Farskim Ostrvima osvajanjem tri boda - nadovezao se Subotić na Rogićevo izlaganje.

Kuzmanović je naglasio da u reprezentativnim okršajima nema lakih protivnika.

- Videlo se po rezultatima u prvom kolu da svako može da dobije svakog. Naše opredeljenje ostaje isto, da u Beogradu niko ne osvaja bodove. Slovenci igraju dobar fudbal, a ko se do sada nije uverio neka pogleda njihove utakmice iz Južne Afrike. Ipak, mi ćemo ih napasti jer nama osim pobede ništa ne odgovara - kategoričan je fudbaler Štutgarta.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.