Subotić: Premašili očekivanja, Bajern pod pritiskom!

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Maj.2013, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotić: Premašili očekivanja, Bajern pod pritiskom!

Fudbalski reprezentativac Srbije i defanzivac Borusije Dortmund Neven Subotić rekao je danas da je minhenski Bajern pod mnogo većim pritiskom pred finale Lige šampiona.
(FOTO: AP)
Mi smo prvi put u finalu. Već smo prevazišli sva očekivanja i osvajanje Lige šampiona bi bio šlag na torti. Bajern je pod mnogo većim pritiskom, prošle godine su izgubili finale na svom terenu i sigurno žele da se iskupe – rekao je Subotić za Bild.
On >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << veruje da će fenomenalni Poljak Robert Levandovski i naredne sezone predvoditi napad „milionera”.
Levandovskom ugovor sa Dortmundom ističe na leto 2014. godine i uskoro bi trebalo da prelomi gde će nastaviti karijeru. Za njega su interesovanje pokazali gradski rivali iz Mančestera – Junajted i Siti, kao i minhenski Bajern.
Verujem da će odlučiti da ostane. Svi znamo da Robert radi pravu stvar za tim i uvek postiže golova. On je za mene najbolji napadač Evrope ove godine. Njegov napredak je fenomenalan – dodao je Subotić.
Finale Lige šampiona između Bajerna i Borusije Dortmund na programu je 25. maja na londonskom Vembliju.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.