Stigao Plenković

Izvor: B92, 23.Jun.2023, 07:09

Stigao Plenković

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa hrvatskim premijerom Andrejem Plenkovićem u Gradskoj kući u Subotici.

Posle bilateralnog sastanka dvoje premijera uslediće sastanak predstavnika dve vlade kome će prisustvovati ministar za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Tomislav Žigmanov i ministarka za evropske integracije Tanja Miščević.

Plenković i Brnabić posle sastanka prisustvovaće otvaranju Hrvatskog doma - Matice. Plenković u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Subotici boravi i povodom proslave praznika hrvatske zajednice u Srbiji - Dana rođenja biskupa Ivana Antunovića. On se u Subotici najpre sastao sa predstavnicima hrvatske zajednice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Povezane vesti

STIŽE PLENKOVIĆ: Premijeri Hrvatske i Srbije sastaće se u Gradskoj kući u Subotici

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023

Ana Brnabić sastaće se danas sa predsednikom Vlade Hrvatske Andrejem Plenkovićem, nakon toga je planiran sastanak delegacija dveju vlada..Premijerka Srbije Ana Brnabić sastaće se danas sa predsednikom Vlade Hrvatske Andrejem Plenkovićem u Gradskoj kući u Subotici...Početak susreta predviđen...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.